Zwerversfeest

De routebeschrijving volgend komen uw gasten aan op een afgelegen industrieterrein aan de rand van het Overijsselse dorp Wijhe.
Wachtend op de rest wordt de aandacht gewekt door een stel zwervers. Wonderbaarlijk genoeg weten deze zwervers van uw feest af en bieden u aan om u de weg te wijzen.
Na een korte wandeling komen uw gasten aan bij een oude loods die ‘te koop’ staat. Het blijkt dat de zwervers dit pand hebben gekraakt en nemen uw gasten mee naar binnen…

…de rest van de avond houden we graag nog even voor ons zelf. Geloof ons als we u vertellen dat het een ouderwets gezellig feest wordt met verrassend entertainment, goede muziek, heerlijk eten en drinken. We bezorgen uw gasten een drie sterren zwerversavond!
Het op het thema afgestemde buffet komt natuurlijk van de fastfood place ‘Schorrie Morrie’! Soep van het leger des heils. Broodjes hamburger en hotdogs worden ter plekke gemaakt.
Ook zijn er diverse salades, frites en een warme hap verkrijgbaar. Lekkere ballen gehakt met saté, kipvleugels, spareribs en nog veel meer lekkers. Take away, dus zelf afhalen! (al vanaf 20 personen)

U wilt meer weten ? Reserveren ? Graag maken wij voor u een offerte “op maat” . Rekening houdend met uw wensen, budget en onze mogelijkheden. Bel BEL 06 – 294 714 29 of KLIK HIER OM TE REAGEREN