Iets te vieren ? Wij maken er een FEEST van ! Meer weten ?

We hebben ook heerlijke burgers & Spareribs! KLIK HIER

Zwerversfeest

De routebeschrijving volgend komen jouw gasten aan op een afgelegen industrieterrein aan de rand van het Overijsselse dorp Wijhe.
Wachtend op de rest wordt de aandacht gewekt door een stel zwervers. Wonderbaarlijk genoeg weten deze zwervers van uw feest af en bieden u aan om je de weg te wijzen.
Na een korte wandeling komen de gasten aan bij een oude loods die ‘te koop’ staat. Het blijkt dat de zwervers dit pand hebben gekraakt en nemen jouw gasten mee naar binnen…

…de rest van de avond houden we graag nog even voor ons zelf. Geloof ons als we je vertellen dat het een ouderwets gezellig feest wordt met verrassend entertainment, goede muziek, heerlijk eten en drinken. We bezorgen jouw gasten een drie sterren zwerversavond!
Het op het thema afgestemde buffet komt natuurlijk van de fastfood place ‘Schorrie Morrie’! Soep van het “Leger des heils”. Broodjes hamburger en hotdogs worden ter plekke gemaakt.
Ook zijn er diverse salades, frites en een warme hap verkrijgbaar. Lekkere ballen gehakt met saté, kipvleugels, spareribs en nog veel meer lekkers. Take away, dus zelf afhalen.

Zwerversfeest

Je wilt meer weten? Reserveren? Graag maken wij een offerte “op maat” . Rekening houdend met jouw wensen, budget en onze mogelijkheden.
BEL 06 – 294 714 29 of KLIK HIER OM TE REAGEREN

Translate »