Iets te vieren ? Wij maken er een FEEST van ! Meer weten ?

We hebben ook heerlijke burgers & Spareribs! KLIK HIER

Griezelfeest

Griezelfeest in ‘slot Lokate’. Na het vallen van de schemering bereik je eindelijk ‘slot Lokate’. Op een nogal onaangename wijze word je verwelkomt en binnengelaten door de heks(en).
Je betreed een duistere ruimte waar angstaanjagende geluiden klinken en mistige schimmen ronddwalen.
De hersenspinsels nemen steeds meer de overhand wat tot weerzinwekkende situaties leidt. Ongemerkt ontwaken de zombies en weten je de stuipen op het lijf te jagen!

Bij het flakkerende kaarslicht ben je deze wervelende avond getuige van een veelzijdigheid aan mentaal gevoelige acts en illusies met een romantisch tintje.
Deze avond kenmerkt zich door de betoverende werkelijkheid en mysterieuze waarnemingen. Ter afsluiting krijg je een adembenemende illusie te zien van wereldklasse!
Tussendoor kun je genieten van bijvoorbeeld een heerlijk buffet met voor ieder wat wils. Onze ‘geestige’ kok heeft verschillende buffetten samengesteld. Griezelfeest in ‘slot Lokate’ : griezelig gezellig!
We nodigen je graag uit voor een toelichtend gesprek in ons party restaurant.

Griezelfeest in  ‘slot Lokate’.

Je wilt meer weten? Reserveren? Graag maken wij een offerte “op maat” . Rekening houdend met jouw wensen, budget en onze mogelijkheden.
BEL 06 – 294 714 29 of KLIK HIER OM TE REAGEREN