Sandra’s Theaterbuffet

Sandra presenteert u met gepaste trots ‘Sandra’s Theaterbuffet’! Genieten van een vier uur durend arrangement met verrassend entertainment. (al vanaf 20 personen)

Serveerster Sandra mag voor het eerst in het party restaurant komen werken. Naast de hele strenge en humeurige kok is zij diegene die één en ander zal moeten uitserveren, het licht en geluid regelen. En alsof dat nog niet genoeg is moet ze ook nog het entertainmentgedeelte voor haar rekening nemen!

Met veel humor en (on)handigheden worden er door het ‘personeel’ onverklaarbare trucs vertoont. Samengevat lukt het met veel gestuntel, halsbrekende toeren en vooral ‘toevallig’ geluk om uw avondje uit tot iets onvergetelijks te maken! Ook biedt Sandra u de mogelijkheid om de jarige, jubilea of vrijgezel eens extra in het zonnetje te zetten. Vraag bij het reserveren naar de mogelijkheden.

Buffet: ‘Salland´
Stokbrood (direct uit de oven), met huis gemaakte kruidenboter of jam.
De keuze uit twee dagverse soepen, waarvan één sowieso onze verse tomatensoep.
Saladebuffet met heerlijk ambachtelijke salades van vlees, vis, ei, pasta en groentes.
Warm buffet; seizoensgebonden stoofpotje, lekkere gehaktballetjes, satésaus, Sallandse beenham zo van het mes, diverse groente, rijst, aardappelpartjes en patat.
Grill-buffet; Met heerlijke vlees en visgerechten live van de grill!

Nagerechtenbuffet met diverse smaken ijs, pudding, warme kersen en slagroom.

Vrij drinken uit ons ‘standaard’ dranken arrangement:
Koffie/thee, diverse wijnen, bier van de tap, frisdrank, vruchtensappen, Port, Sherry, Martini, Vieux, Berenburg, Jägermeister en Jenever.

U wilt meer weten ? Reserveren ? Graag maken wij voor u een offerte “op maat” . Rekening houdend met uw wensen, budget en onze mogelijkheden. Bel BEL 06 – 294 714 29 of KLIK HIER OM TE REAGEREN