Iets te vieren ? Wij maken er een FEEST van ! Meer weten ?

19 februari : Stamppottenbuffet ! Reserveren ?

Meest Foute Bingo Party

Heerlijk foute typetjes en de meest foute muziek zijn de basis van een ontzettend foute sfeer! In een knettergekke bingo waarbij de bingomolen geheel overbodig blijkt en in een meezingspektakel passeren de meest foute hits van vroeger en nu de revue.
Laat uw gasten weten dat u ze uitnodigt op een fout feest en dat u het op prijs stelt wanneer ze gepast gekleed komen.

Zowel eten, drinken en entertainment zijn prima op elkaar afgestemd. Op de vraag wat is er dan “fout” aan dit thema, kunnen we volmondig antwoorden “Bijna alles!” De bediening, quizmaster, kleding, spel en muziekkeuze… allemaal fout! Fout maar zeker super gezellig. Wat gaan we doen? Bingo en gezelschapspelletjes. Maar zeker niet zoals u gewent bent! De bingomolen laten we in de kast staan, die hebben we niet nodig! Hoe dan? Laat u verrassen! Lekker los gaan op de muzikale bingoronde of uiterste concentratie bij de lopende band. Wat zeker niet fout is is het heerlijke buffet. Deze bieden wij u aan in vier gangen tussen de spellen door. Een avond echt genieten. U kunt natuurlijk ook kiezen voor alleen wat borrelhapjes.
We nodigen u graag uit voor een toelichtend gesprek in ons party & pannenkoeken restaurant.

Je wilt meer weten ? Reserveren ? Graag maken wij een offerte “op maat” . Rekening houdend met uw wensen, budget en onze mogelijkheden.
BEL 06 – 294 714 29 of KLIK HIER OM TE REAGEREN