Iets te vieren ? Wij maken er een FEEST van ! Meer weten ?

Heerlijke moederdagbrunch! KLIK HIER

Meest Foute Bingo Party

Meest Foute Bingo Party bij Party & Pannenkoeken Restaurant Lokate in Wijhe.
Heerlijk foute typetjes en de meest foute muziek zijn de basis van een ontzettend foute sfeer! In een knettergekke bingo waarbij de bingomolen geheel overbodig blijkt passeren de meest foute hits van vroeger en nu de revue.
Laat bijvoorbeeld jouw gasten weten dat je ze uitnodigt op een fout feest en dat je het op prijs stelt wanneer ze gepast gekleed komen (niet verplicht).

Zowel eten, drinken en entertainment zijn prima op elkaar afgestemd. Op de vraag wat is er dan “fout” aan de Meest Foute Bingo Party, kunnen we volmondig antwoorden “Bijna alles!” De bediening, quizmaster, kleding, spel en muziekkeuze… allemaal fout! Fout maar zeker super gezellig. Wat gaan we doen? Bingo en gezelschapspelen. Maar zeker niet zoals je gewend bent! De bingomolen laten we in de kast staan, die hebben we niet nodig! Hoe dan? Laat je verrassen! Lekker los gaan op de muzikale bingoronde of uiterste concentratie bij de lopende band. Wat zeker niet fout is is het heerlijke buffet. Deze bieden wij u aan in vier gangen tussen de spellen door. U kunt natuurlijk ook kiezen voor alleen wat borrelhapjes. Een avond echt genieten!
We nodigen u graag uit voor een toelichtend gesprek in ons party & pannenkoeken restaurant.

Meest Foute Bingo Party bij Party & Pannenkoeken Restaurant Lokate

Je wilt meer weten? Reserveren? Graag maken wij een offerte “op maat” . Rekening houdend met jouw wensen, budget en onze mogelijkheden.
BEL 06 – 294 714 29 of KLIK HIER OM TE REAGEREN