Iets te vieren ? Wij maken er een FEEST van ! Meer weten ?

Heerlijke moederdagbrunch! KLIK HIER

Trouwen

Een unieke en officiële trouwlocatie : Party Restaurant Lokate voor de mooiste dag van jouw leven! Jullie bruiloft is in goede handen bij Party Restaurant Lokate. Door onze flexibiliteit en ruime ervaring op dit gebied kunnen wij voor jullie een perfecte trouwdag verzorgen, geheel afgestemd op jullie wensen. Bij ons zijn de mogelijkheden bijzonder, onvergetelijk en bijna onbegrensd!

Je huwelijk voltrekken op een andere locatie dan het Gemeentehuis? Zorgeloos en intiem genieten van je eigen bruiloft? Bij ons kan dit! Wij bieden jullie twee sfeervol ingerichte feestzalen waar je samen met je gasten prachtige momenten kunt beleven.

Lekker eten hoort uiteraard bij een mooie trouwlocatie. Wij bieden jullie verschillende arrangementen en buffetten waarmee we jou en uw gasten culinair laten genieten. We gaan graag met u om de tafel zitten om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Party Restaurant Lokate is gevestigd aan de rand van Wijhe in Overijssel en uitstekend bereikbaar voor uw gasten, met voldoende parkeergelegenheid op nog geen 25 meter loopafstand.

 officiële trouwlocatie

Je wilt meer weten? Reserveren? Graag maken wij een offerte “op maat” . Rekening houdend met jouw wensen, budget en onze mogelijkheden.
BEL 06 – 294 714 29 of KLIK HIER OM TE REAGEREN