Trouwen

Een unieke en officiële trouwlocatie voor de mooiste dag van uw leven! Uw bruiloft is in goede handen bij Party Restaurant Lokate. Door onze flexibiliteit en ruime ervaring op dit gebied kunnen wij voor u een perfecte trouwdag verzorgen, geheel afgestemd op uw wensen. Bij ons zijn de mogelijkheden bijzonder, onvergetelijk en bijna onbegrensd!

Uw huwelijk voltrekken op een andere locatie dan het Gemeentehuis? Zorgeloos en intiem genieten van uw eigen bruiloft? Bij ons kan dit! Wij bieden u twee sfeervol ingerichte feestzalen waar u samen met uw gasten prachtige momenten kunt beleven.

Lekker eten hoort uiteraard bij een mooie trouwlocatie. Wij bieden u verschillende arrangementen en buffetten waarmee we u en uw gasten culinair laten genieten. We gaan graag met u om de tafel zitten om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Party Restaurant Lokate is gevestigd aan de rand van Wijhe in Overijssel en uitstekend bereikbaar voor uw gasten, met voldoende parkeergelegenheid op nog geen 25 meter loopafstand.

Receptie

Om uw daggasten en bekenden in de gelegenheid te stellen u te feliciteren kunt u ervoor kiezen om een receptie te geven.
Onze gastvrije bediening zal tijdens de receptie alles in het werk stellen om het u en uw gasten naar de zin te maken.

Feestavond

De mooiste en misschien wel belangrijkste dag van uw leven afsluiten met een spetterend (thema)feest?
Dit verzorgen wij met plezier! De feestavond zal in het teken staan van gezelligheid en lekkere hapjes. Uiteraard is het ook mogelijk om er een spetterende dansavond van te maken.

Jubilea

Kunt u het zich nog herinneren, die bijzonder mooie trouwdag? Staat u aan de vooravond van een jubileum van deze onvergetelijke dag? Vier uw huwelijksjubileum in Party Restaurant Lokate. Onder het genot van een hapje en een drankje gezellig genieten met uw familie en vrienden!

Vrijgezellenfeest

Binnenkort gaat uw vriend of vriendin trouwen? En u bent op zoek naar de plek voor een gezellig en verrassend vrijgezellenfeest? Wij bieden u verschillende mogelijkheden om inhoud te geven aan dit feest!