Iets te vieren ? Wij maken er een FEEST van ! Meer weten ?

We hebben ook heerlijke burgers & Spareribs! KLIK HIER

De Meest Foute Bingo Avond

Op zondag 14 april 2024 organiseren wij de meest Foute Bingo Party.
De avond start om 16:00 uur! inloop vanaf 15:30 uur. Kom op tijd!
Kosten € 49,95 p.p. inclusief een heerlijk 3 gangen buffet en welkomstdrankje.

Heerlijk foute typetjes en de meest foute muziek zijn de basis van een ontzettend foute sfeer! In een knettergekke bingo waarbij de bingomolen geheel overbodig blijkt passeren de meest foute hits van vroeger en nu de revue.

Zowel het eten en entertainment zijn prima op elkaar afgestemd. Op de vraag wat is er dan “fout” aan de Meest Foute Bingo Party, kunnen we volmondig antwoorden “Bijna alles!” De bediening, quizmaster, kleding, spel en muziekkeuze… allemaal fout! Fout maar zeker super gezellig. Wat gaan we doen? Bingo en gezelschapspelen. Maar zeker niet zoals je gewend bent! De bingomolen laten we in de kast staan, die hebben we niet nodig! Hoe dan? Laat je verrassen! Lekker los gaan op de muzikale bingoronde of uiterste concentratie bij de lopende band. Wat zeker niet fout is is het heerlijke buffet. Deze bieden wij u aan in drie gangen tussen de spellen door. 

Wat mag u deze avond van ons verwachten?
We beginnen met een welkomstdrankje of kop koffie met wat lekkers.
Daarna volgt de eerste bingo ronde om even warm te draaien.
Het is tijd voor een heerlijke kop soep met de keuze uit Tomaten of Champignon met daarbij een lekker broodje en kruidenboter. uitgegeten… Dan gaan we beginnen met de tweede bingo ronde gevolgd door de 2e gang, met een ruime keuze aan gerechten.
Saté, kip, varkenshaas, spareribs, hamburgers, garnalen, curryworst, etc. Vers van de grill. Met verse groentes, rundvleessalade, aardappeltjes, rijst, sauzen en nog veel meer.
Als we lekker hebben gegeten gaan we naar de laatste spectaculaire bingo ronde. Even lekker uit je dak gaan. We sluiten af met onze ijscokar waar u kan kiezen uit vijf verschillende smaken echt Italiaans schepijs met of zonder slagroom… Lekker nog even na zitten en genieten van de muziek. dansen of bijkletsen het kan allemaal. Komen jullie ook?

Reserveer hier je tafel!

Kleine lettertjes:
Consumpties zijn niet bij de prijs inbegrepen, de te winnen prijzen zijn bijna niets waard. Dit komt door de kansspelenwet. De avond duurt zeker 4 uur daarna zijn we nog zeker een uur open om lekker na te zitten.

Translate »