Zaalverhuur zakelijk

Het party restaurant beschikt over twee zalen die samen geschikt zijn voor gezelschappen tot ca. 120 personen. U kunt bij ons terecht voor lezingen, vergaderingen, productpresentaties, workshops, recepties, personeelsfeesten etc. De ruimtelijke en inspirerende omgeving draagt op positieve wijze bij aan het succes van uw evenement. Uiteraard is gratis WiFi aanwezig en professionele licht- en geluidsfaciliteiten staan tot uw beschikking.

Wilt u meer weten over het huren van een zaal en de service die Party Restaurant Lokate u daarbij biedt? Dan kunt u ons bereiken op het nummer: 0570 – 524 261. U kunt ook direct het aanvraagformulier invullen.

Cateringarrangementen:
Bij Party Restaurant Lokate kiest u gemakkelijk uit verschillende catering arrangementen voor uw evenement.

  • Koffie / Thee arrangement (inclusief waterkaraffen)
  • Standaard dranken arrangement (fris, bier, wijnen, binnenlands gedistilleerd. In overleg en tegen bijbetaling zijn andere drankjes mogelijk.)
  • Diverse lunch arrangementen en borrelgarnituren

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de drankjes apart in rekening te brengen. We bieden u vele mogelijkheden en nodigen u daarom graag uit voor een toelichtend gesprek over de arrangementen en een rondleiding in ons party restaurant!

U wilt meer weten ? Reserveren ? Graag maken wij voor u een offerte “op maat” . Rekening houdend met uw wensen, budget en onze mogelijkheden. Bel BEL 06 – 294 714 29 of KLIK HIER OM TE REAGEREN